Skip to main content
Blog

BR-Spa, het nieuwe kindje van Massagepraktijk Bloesem

By 4 februari 2022april 7th, 2022No Comments

In 2016 begon ik mijn massagepraktijk Bloesem, waar ik als massagetherapeut aan de gang ben gegaan, maar daarnaast ook ontspanningsmassages bleef aanbieden. In 2018 ging ik de samenwerking aan in De Bilt en specialiseerde ik me verder op het gebied van massagetherapie. Zo ontstonden er twee specialisaties, massagetherapie rondom de Zwangerschap en massagetherapie rondom Rouw en Verlies, maar ook alles wat daartussen kan gebeuren in je leven op het gebied van werk, relaties, familie en vrienden, kortom hoe beweeg jij je in je leven en wat kom je dan tegen wat je wil uitdiepen, voelen wat dit teweeg brengt in je lijf. Ik mag me gelukkig prijzen met een goedlopende praktijk en daarom ben ik overgestapt naar Berg & Bosch waar ik een ruime eigen werkplek tot mijn beschikking heb, maar waar ook nog voldoende ruimte is voor nieuwe initiatieven, zoals groepsbijeenkomsten.

Maar waar in dit verhaal krijgen de aanvragen voor ontspanningsmassages een plek. Nou, die hebben we gecreëerd in BR-Spa, Bloesem for Relaxation. Een vast aantal momenten in de week binnen Massagepraktijk Bloesem, waar men op korte termijn terecht kan, online kan boeken en alle tijd besteed wordt aan masseren. Door mij, als hoofdmasseur, maar ook door andere gediplomeerde masseurs, die een interne opleiding hebben genomen, om u dezelfde touch te laten ervaren die u gewend bent binnen massagepraktijk Bloesem.

Waarin zit dan het verschil, zult u denken? De nadruk bij BR-Spa ligt op ontspannen, i.t.t. massagetherapie. BR-Spa bied Mindfull massages aan van 60 of 90 min. Dit kan een total body massage zijn of een Back, Neck, Shoulder massage. Na een kort gesprekje over wensen, klachten en evt. bijzonderheden, is er alle tijd voor jou en de massage. Je kan zelf online boeken en je gewenste dag/tijdstip uitzoeken, je betaalt vooraf, zodat je op het moment zelf daar niet mee bezig hoeft te zijn. Naderhand krijg je een moment voor jezelf om bij te komen, wat water te drinken en volkomen ontspannen weer richting huis te gaan.
In februari gaan we starten met dit concept. Om iedereen de kans te geven hiermee kennis te maken, bieden we de eerste maand een openingsactie aan van een 60 min massage voor € 65 (ipv € 75). Dus ik zou zeggen, pak je kans en kom genieten bij BR-Spa, de mooie massage ambiance in Berg & Bosch.

“Massage bij BR-Spa, is echt tijd voor jezelf!”

Leave a Reply