Samenwerkingen

Massagepraktijk Bloesem is gesitueerd op twee locaties. De praktijk is onderdeel van Puur Ik in De Bilt, waar samen met 7 andere collega’s het team wordt gevormd, iedereen op basis van zelfstandigheid. 

Daarnaast is een samenwerkingsverband aangegaan met Afke Bohle van Voeling Massagetherapie op de locatie Berg en Bosch in Bilthoven. We zijn daar te vinden onder de naam Wolthuis & Bohle.

Sinds 2017 wordt er gewerkt met De Balanssteen. Een steen die op een positieve manier de balans en stroom van levenskracht van onze chakra’s beïnvloedt. Deze stenen zijn onlosmakelijk met de massagepraktijk verbonden en inmiddels worden ze ook gebruikt binnen de massagetherapie/chakramassages.

In 2018 kwam Zechsal Pure Magnesium erbij.  Een mooi middel om te gebruiken bij de massages, maar ook goed voor thuisgebruik. 

Vanaf 2019 is er een samenwerking met Verloskundigepraktijk Vida. Samen organiseren we de Centering Pregnancy. Dit is verloskundige zorg, waarbij de normale zwangerschapscontroles uitgebreid worden met extra tijd en aandacht binnen een groepsbijeenkomst. Deze bijeenkomsten vinden plaats op de locatie Berg & Bosch.