Tarieven

Tarieven 2023

BehandelingenDuurTarief
Aanbieding van de maand55 min€ 65
Massagetherapie75 min€ 95
Massage rondom de Zwangerschap75 min€ 95
Massagetherapie lang90 min€ 115
Massagetherapie 5 sessies€ 450
Tantra & Intimiteit120 min€ 200
Tantra & Intimiteit 3 sessies€ 575
Hotstone Massage55 min€ 75
Ontspanningsmassage Bloesem45 min€ 65
Ontspanningsmassage Bloesem60 min€ 85
Afspraak maken

Online afspraken maken is enkel mogelijk voor ontspanningsmassage en de aanbieding van de maand. Afspraken maken voor Massagetherapie, Rondom de Zwangerschap en tantrische sessies zijn enkel mogelijk via het contactformulier.

Tarieven van Massagepraktijk Bloesem

De behandelingen van Massagepraktijk Bloesem kunnen in veel gevallen worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar. Daarnaast is het ook mogelijk om te betalen middels een cadeaubon in de praktijk.

Veel gestelde vragen:

 • Komen ontspanningsmassages ook in aanmerking voor een vergoeding?
  De massages van 60 min zijn ontspanningsmassages en komen niet in aanmerking voor vergoeding.
 • Komen de langere massages wel in aanmerking voor een vergoeding?
  De massages  van 75 of 90 minuten zijn inclusief een voor- en nagesprek met thee. Deze massages komen enkel voor vergoeding in aanmerking als deze onderdeel uitmaken van een therapeutische behandeling (Massagetherapie)
 • Wat is massagetherapie?
  Massagetherapie is een combinatie van gesprek en massage, waarbij er samen een hulpvraag wordt geformuleerd. Het voor- en nagesprek is daarom uitgebreider dan bij bovengenoemde behandelingen. Ter plekke wordt besloten welke massagevorm er zal worden gekozen. Dit kan een (deel)lichaamsmassage zijn, maar ook alle andere massagevormen.
 • Hoe werkt het betalen van een behandeling?
  Pinnen is niet mogelijk. Betalingen kunnen binnen 14 dagen worden overgemaakt op mijn rekening.

Declareren van de behandelingen

Bloesem is aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG) en gecertificeerd en geregistreerd in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Dit betekent dat de massagetherapie behandelingen gedeclareerd kunnen worden. De meeste zorgverzekeraars vergoeden tot een bepaald bedrag per maand of een maximum bedrag per jaar. Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden van jouw verzekering. (aanvullend pakket). Kijk op www.vbag.nl of natuurgeneeskundige behandeling door jouw zorgverzekeraar vergoed worden. Heb je vragen hieromtrent, stel ze gerust.

LET OPVanaf 2024 zal ik niet meer aangesloten zijn bij de VBAG en RBCZ, waardoor mijn sessies niet meer vergoed zullen worden door de zorgverzekeraars. Het is een bewuste keuze na vijf jaar deelname om uit dit systeem te stappen waarbij zorgverzekeraars, maar ook beroepsorganisaties  steeds meer eisen stellen,  absurde bijdragen vragen en steeds minder vergoeden. 

Daarnaast ben ik ook aangesloten bij Quasir, Expertisecentrum klachten, calamiteiten en geschillen zorg en welzijn.