Massages Rondom de Zwangerschap

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Zwangerschap en het aankomende moederschap is een bijzondere en spannende periode van je leven. Ik heb me als massagetherapeut gespecialiseerd in begeleiding rondom de zwangerschap. De basis is een massage ter ontspanning, en/of om fysieke ongemakken te verlichten. Dit combineer ik met vragen hoe het nu echt met je gaat in deze periode. We kunnen het hebben over hoe je de rust in jezelf ruimte kan geven in je drukke bestaan, zodat je bewust zwanger kunt zijn. Hoe bepaalde patronen uit je leven in je zwangerschap worden uitvergroot en hoe je hier mild naar kan zijn en deze kan integreren in deze periode van je leven.

Daarnaast bereidt jij je voor op de bevalling, je krijgt controles bij de verloskundige en daarnaast volg je misschien een zwangerschapscursus. Verloskundigepraktijk Vida en Massagepraktijk Bloesem bieden samen de Centering Pregnancy aan. Dit zijn je reguliere controles, gecombineerd met een cursus in groepsvorm. Deze vinden plaats in de Praktijk van Bloesem in Berg en Bosch in Bilthoven. Verschillende onderwerpen om je voor te bereiden op de bevalling en je leven als ouders, komen aan bod. Daarnaast zal ik bij iedere samenkomst een geleide meditatie, bodyscan of ademhalingsoefeningen aanbieden. Deelname gaat via Verloskundigepraktijk Vida.

Na je bevalling begint er een heel nieuwe periode, die al je tijd in beslag neemt, wat aanpassing vergt, maar ook tijd voor jezelf. Bij massagepraktijk Bloesem kan je de massages voortzetten, het is misschien een van de eerste momenten dat je weer even los bent van je kindje en er aandacht is voor jou alleen. Voor je bevallingsverhaal, je fysieke ongemakken en natuurlijk ter ontspanning in deze hectische tijd.

Ik loop graag met je mee in deze bijzondere periode van je leven, ondersteun je met een heerlijke massage en desgewenst gesprekken en oefeningen.

Maak een afspraak

Alle behandelingen