De Balanssteen

In balans door aarding met natuurlijke frequenties en kleur

Je geest en lichaam in balans krijgen en houden blijft altijd een uitdaging. Massagetherapie kan dit proces ondersteunen en je inzicht geven om zaken in je leven op een andere manier te gaan aanpakken. Dit is niet altijd gemakkelijk en soms is een steuntje in je rug hierbij heel fijn.

De balanssteen kan je deze steun geven, het zet je letterlijk in je kracht, zodat niets of niemand jou nog omver gaat krijgen. Er zijn twaalf kleuren die corresponderen met jouw chakra’s. Je kan kijken welke kleur je het meeste aanspreekt, of we doen de balanstest, zodat je kan voelen welke steen jou het best kan ondersteunen.
Door de steen te gaan dragen wordt je ondersteunt in jouw dagelijks proces, het helpt je fysiek en emotioneel meer in balans te zijn. Je voelt je letterlijk op de aarde gezet, zodat je dit meer energie geeft.

Wat is een Balanssteen?

 • De balanssteen is een handgemaakt product van uitsluitend natuurlijke materialen: bomenhars en natuurlijke kleurstoffen.
 • De balanssteen bevat zuivere kwartskristallen, sommige zo klein dat ze met het blote oog niet zichtbaar zijn. Kwartskristallen hebben van nature een aardende werking.
 • De balanssteen is extra krachtig omdat aan de kristallen meer dan 200 verschillende frequenties zijn toegevoegd. Dit zijn alle frequenties van de aarde en nog een aantal extra frequenties zoals bv de Solfeggio toon, 528 Hz, de liefdes frequentie.
 • Deze frequenties blijven altijd trillen, dus de steen of cone blijft altijd zijn werking en kracht behouden.
 • De kracht van de Balanssteen zit hem in de combinatie va de kleuren, de kristallen, de frequenties en het materiaal.

Waarom een Balanssteen?

 • Balansstenen helpen energetische blokkades op te lossen en ondersteunen zo je persoonlijke ontwikkeling
  • De Balanssteen beïnvloedt op een positieve manier de balans en de stroom van de levenskracht van onze chakra’s. Vandaar ook de gekozen kleuren die corresponderen met de verschillende chakra’s.
  • Ook brengen ze je energieveld in balans, i.p.v. de chaos die is ontstaan door Wifi- en GSM straling, laat het je energie weer stromen in goede banen. Daardoor voel je je beter en sta je letterlijk weer met beide benen op de grond.
  • Verhoogt je energieniveau, zet aan tot acties, helpt je grenzen te leren voelen en aangeven, brengt je dichter bij jezelf, jouw kern.
  • De balanssteen helpt je door zijn aardende werking om werkelijk contact maken met de grond, zodat je overtollige energie kunt afvoeren en nieuwe energie uit de aarde kunt onttrekken. Dit proces noemen we ‘aarden’. Wie goed geaard is, is in balans.

Benieuwd geraakt naar de balanssteen?

Ervaringen met De Balanssteen

Gevoel van (innerlijke) rust

Toename van stabiliteit en balans

Bewuster in het nu zijn of geaard zijn

Meer kracht van binnenuit en toename van spierkracht

Toename van helderheid, focus en concentratie

Verbeterde slaap en algeheel welbevinden

Sterker voelen en meer durven

Makkelijker kunnen uiten van gevoelens

Beter de grenzen aan kunnen geven

Makkelijk ontvangen i.p.v. alleen maar geven

Bestel hier