skip to Main Content

Screenshot_2014-11-12-14-16-13-1_resizedIk ben Renate Wolthuis (1966), massagetherapeut en energetisch werker en trotse eigenaar van Bloesem. In mijn praktijk in Bilthoven, de plek waar ik geboren en getogen ben, richt ik me op massage(therapie), energetisch werk, bewustwording en begeleiding.
Daarnaast bied ik massage voor pure ontspanning en het zijn in het moment. Een moment tijd voor jezelf.
Na mijn opleiding heb ik vele jaren gewerkt in de zorg als medisch secretaresse. De laatste jaren heb ik me toegelegd op het trainen van medewerkers in zorgregistratie binnen de GGZ.
Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan, maar doordat de inhoud van het werk steeds meer veranderde, kreeg waar ik goed in was, het contact met de mensen, steeds minder ruimte. Dit en mijn behoefte aan persoonlijke groei waren de drijfveren voor het starten van de massage opleiding bij Holos in Utrecht. Sinds 2009 ben ik gediplomeerd Holistisch Masseur en masseer ik regelmatig. Voor mijn gevoel was het niet klaar en besloot ik ik de 4-jarige opleiding tot massagetherapeut te volgen. Na een ruime pauze hoop ik in 2016 hiervoor af te studeren.

Gedurende mijn opleidingspauze bij Holos ben ik begonnen aan een opleiding tot Energetisch therapeut bij de School voor Magnetiseren in Heiloo. Ook deze opleiding hoop ik in 2016 af te ronden.
In mijn weg naar persoonlijke groei werd mij duidelijk dat het werken met energie voor mij een mooie aanvulling is op de holistische massage en massagetherapie. Wij zijn energie en energie mag stromen in een ieder van ons. Dit klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet altijd.

Met mijn behandelingen en massage nodig ik je uit om je eigen lichaam te ervaren en te voelen.

Back To Top