skip to Main Content

IMG-20160313-WA0006-1_resizedBloesem geeft stoelmassage vanuit de holistische visie. Dat betekent dat de intentie ook hier is “zijn met dat wat er is”. De stoelmassage heeft niet als doel eventuele klachten weg te nemen. Bewustwording is het doel waarbij spanningen en klachten veranderen in waarschuwingssignalen.
Stoelmassage is tijd voor jezelf, tijd om te voelen wat je lichaam vertelt. Een moment van bewustwording in de drukte van alledag. Treedt ontspanning op is dat mooi. Is dit niet het geval, dat is dat wat er is, op dat moment.

Bij stoelmassage wordt het gebied van hoofd, nek, schouders, rug en armen gemasseerd. Het gebied dat op dat moment het meeste aandacht vraagt, krijgt dat ook De massage heeft altijd invloed op de bloedcirculatie en energetische doorstroming.
De massage vindt zittend plaats, met kleding aan, op een speciaal voor dit soort massages ontwikkelde massagestoel. De oorsprong van deze masssagevorm ligt in de Shiatsu drukpuntmassage. Een holistische stoelmassage is een combinatie van drukpuntmassage en strijkingen.

Deze massage wordt in principe alleen op locatie verzorgd, in bedrijven, bij evenementen, etc. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Back To Top