skip to Main Content

Bevallingscoach = Doula = Dienende, Helpende Vrouw

Je hebt kennis kunnen maken met mij als massagetherapeut tijdens je zwangerschap en eigenlijk zoek je meer ondersteuning. Ik kan jou en je partner emotioneel ondersteunen tijdens de bevalling. Ik kom wanneer je me nodig hebt en zal aanwezig blijven totdat jullie baby geboren is. De continuïteit van zorg helpt veel vrouwen om rustiger de bevalling te doorlopen.

Daar waar de verloskundige de medische begeleiding op zich neemt, zal ik als bevallingscoach (Doula) er zijn voor de emotionele en fysieke ondersteuning. Dit kan met mijn expertise in massage, die je als zwangere al hebt kunnen ervaren, je helpen met het vinden van een houding, waarbij je je het beste voelt, ondersteunen in de ademhaling, maar er ook zijn voor je partner, die het misschien ook wel spannend vindt en zich machteloos kan voelen in deze situatie.

Een verloskundige kan tussendoor weggeroepen worden voor andere bevallingen. Als bevallingscoach ben ik de constante factor vanaf het moment dat je mijn hulp inroept totdat jullie kindje is geboren.

Als bevallingscoach ben ik op de hoogte van jullie geboorteplan en wensenlijstje en kan desgewenst als spreekbuis fungeren om dit plan en jullie wensen ten uitvoer te brengen, voor zover dit mogelijk is.

Wil je meer informatie over dit traject, neem dan gerust contact met mij op. In een vrijblijvend gesprek met jou en je partner leg ik verder uit wat je van mij kunt verwachten en de daarbij behorende kosten.

Back To Top