Massages

Wanneer een massage?

Heb je spanningsklachten, fysieke of emotionele pijn, zit je niet lekker in je vel of is nu gewoon eens tijd voor jezelf? Dan kan een massage je hierbij helpen. 

Massage kan je ontspanning, rust, balans, verbinding of een hernieuwd gevoel geven. Ben je toe om het contact met jezelf aan te gaan, dank kan massage voor jou de juiste ingang zijn. Bij Bloesem krijg je massage op maat, gericht op je eigen voorkeuren en aandachtsgebieden.

Maak een afspraak

Massagevormen

Of je nu voor een ontspanningsmassage kiest of voor massagetherapie, de massages worden altijd vanuit de holistische visie uitgevoerd. Ik masseer heel langzaam, zodat je wordt uitgenodigd om te voelen wat er onder mijn handen gebeurd. Ik maak gebruik van verschillende technieken, veelal klassieke en energetische massage. Ook maak ik gebruik van Deep Musculair Technics, het diepere spierwerk zeg maar. In de loop van de jaren heb ik mijn eigen massage ontwikkelt, wat een combinatie van bovenstaande technieken is. Bij een ontspanningsmassage kan je kiezen voor een Rug-, Nek-, Schoudermassage van 45 of 60 min. Of een lichaamsmassage van 60,75 of 90 minuten. Dit is altijd de gehele achterzijde van het lichaam. Samen overleggen we of we voeten, buik, borst en gezicht meenemen in de massage.  

“Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van verschillende massagevormen. Samen onderzoeken we per sessie welke vorm het beste aansluit bij je hulpvraag”

60 min

75

Euro

90 min

105

Euro